Ekipa Penzel vam nudi storitve najvišje kakovosti na področju dekorativnih tehnik, vgradnje štukatur in slikopleskarstva. Na internetni strani si lahko ogledate nekaj naših referenčnih objektov, za več predlogov in idej pa nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za vaš objekt.

 

Podjetje je na trgu od leta 2009 in se od vsega začetka ukvarja z slikopleskarskimi deli. Zaradi zahtev trga in prilagajanja kupcem smo se z leti specializirali za izdelavo notranjih dekorativnih tehnik kot so imitacija kamna in podobne druge tehnike za okrasitev poslovnih prostorov, stanovanj in hotelov. Poleg dekorativnih tehnik polagamo tudi tapete in vgrajujemo štukature. Naša vizija za prihodnost je ostati najboljši izvajalec dekorativnih tehnik in se prilagajati trendom in kupcem.
Zaradi majhnosti našega podjetja smo 100% prilagodljivi vsaki stranki posebej, prav zato ji lahko naredimo točno tako dekorativno tehniko kot si jo stranka zamisli. Naš nabor izdelkov je zelo velik zato bomo predstavili samo nekaj najpopularnejših izdelkov.

 

Naša odlika je v kakovostnem delu in prilagodljivosti do strank saj za vsako stranko izdelamo unikaten izdelek za popestritev prostora.

 

Sin Peter in Aleksander Gorečan:

 

Sin Peter in Aleksander Gorečan
Prejeto posebno sejemsko priznanje na sejmu MOS 2014 v Celju.