Z uporabo dekorativnih tehnik lahko prostoru vdihnemo prefinjeno eleganco, moderen industrijski izgled ali pa vnesemo domačnost in toplino. Možnosti so neomejene. Materiali, ki so trenutno dostopni na trgu, omogočajo izdelavo najrazličnejših dekorativnih učinkov. Z različnimi načini obdelave lahko ustvarimo vtis teksture kamna, betona, usnja, platna, rje, lesa, posnemamo videz neba… Zaposleni v podjetju se ves čas izobražujemo na področju dekorativnih materialov in tehnik ter sledimo vsem novostim in trendom.

 

Pri delu uporabljamo visoko kakovostne materiale, ki zadovoljijo potrebe najzahtevnejših naročnikov. Poleg številnih možnosti dekorativnih učinkov in najrazličnejših barv dekorativne tehnike nudijo tudi zaščito pred poškodbami in umazanijo. Uporabljeni materiali so visoko odporni, s posebnimi premazi in emulzijami pa dosežemo tudi vodoodbojnost, zato jih lahko uporabljamo na bolj obremenjenih področjih kot so stopnišča, hodniki in otroške sobe in tudi kopalnice. Primerni so tudi za vse ostale prostore v stanovanjih, hotelih, restavracijah in salonih, saj z različnimi tehnikami nanosa in uporabo različnih materialov lahko dosežemo tako rustikalen izgled kot atraktiven in moderen kovinski videz.

 

Sodelujemo z različnimi proizvajalci dekorativnih materialov: Giorgio Graesan, Valpaint Italija, Helios, Jub, Caparol, Blik barve.

 

 

Poglejte si celotno galerijo na podstrani Reference.