Glavna dejavnost našega podjetja so slikopleskarska dela, kar pomeni da vam, ko se odločite za naše storitve vedno zagotovimo najvišjo strokovno opravljeno delo. Naše delo se začne z zaščito objekta s krep trakovi, pvc fojimami infilci. Nadaljujemo od priprave podlage oziroma stene pa do končnega izgleda stenskih in stropnih površin in seveda čiščenja za seboj.
– Nudimo vam odstranjevanje starih premazov, beležov ali izravnalnih mas. To delo se opravi ročno z struganjem in umivanjem, lahko pa se odločite za strojno odstranjevanje oziroma frezanje površin.
– Po odstranitvi starih slojev barve vam stene impregniramo z emulzijo ki omogoči da imajo naslednji nanosi materiala ustrezen oprijem in vpojnost.
– V kolikor se odločite vam ometane stene in nove knauf stene zgladimo in pobrusimo. Za glajenje oziroma kitanje sten uporabljamo najkakovostnejše materiale na trgu, delo pa se lahko opravi ročno – v stanovanjih in pri glajenju manjših površin ali pa strojno – kjer so prazni prostori, brez opreme in pa večje količine. Za brušenje uporabljamo Festool orodje – najkakovostnejše sesalce za sprotno odsesavanje prahu pri brušenju.
– Ko so stene gladke, pobrušene in odprašene pa vam po vaših željah pobarvamo stene in strope. Za barvanje uporabljamo priznane znamke ki so zdravstveno in ekološko nesporne in so vsa na vodni osnovi. Pri barvah lahko uporabimo disperzijske barve ali pa barve ki so obstojne na mokro brisanje – pralne barve ali latex drugače.